Wrike on valittu jälleen parhaaksi MRM-ratkaisuksi

Yritysohjelmia puolueettomasti vertailevan G2:n mukaan Wrike on paras MRM-ratkaisu eli markkinointiresurssien hallintaohjelmisto. Wriken digitaalinen työpäiväkokemus on saavuttanut G2:n vuosittaisen listauksen kärkipaikan myös kahtena edeltävänä vuonna. G2:n arvio perustuu aitoihin käyttäjäkokemuksiin. Lisäksi vertailussa on hyödynnetty muuta verkko- ja sosiaalisen median materiaalia. 

Wrike keventää markkinointijohdon työtaakkaa, koska kaikki tehtävät voi hoitaa samalla alustalla. Wrikessa onnistuu niin strategian hiominen, suunnittelu, toimeenpano kuin analyyttiset tehtävätkin. Myös tulosten seuraaminen on vaivatonta, koska ne löytyvät vaivattomasti samalta alustalta. Wriken avulla yrityksen sisäiset käytännöt ja markkinointiprosessit saa hiottua huippuunsa ja vietyä samaan linjaan yrityksen suurempien tavoitteiden kanssa. 

Wriken hyödyt markkinointijohdon työkaluna

Palautteen antaneista käyttäjistä jopa 93 % antoi Wrikelle joko neljä tai viisi tähteä. Käyttäjien suosio ei ole ihme, sillä Wriken avulla kampanjoiden kokonaisvaltainen suunnittelu, strategiakehitys, design, tapahtumien luominen sekä tulosten seuraaminen hoituvat ilman jatkuvaa sovelluksesta toiseen vaihtamista. Kokonaisuus pysyy siis vaivattomasti hallussa alusta loppuun saakka.

Wrike mukautuu käyttäjänsä tarpeisiin ja sujuvoittaa tiimin yhteistyötä. Tiimin työtä on helppo seurata ja kommentoida. Kaikki muutokset päivittyvät tiimin jäsenille reaaliajassa, joten ohjelmisto pitää huolen, että kaikki tiimiläiset pysyvät kärryillä määräajoista. Wrikea voi käyttää niin selaimessa kuin mobiilisovelluksessakin eli projektin seuraaminen onnistuu missä vain. Lisäksi Wriken sisäisiä valmiita markkinoinnin malleja voi hyödyntää vapaasti.

Muut markkinoinnin työkalut saa tarvittaessa integroitua Wrikeen, mikä säästää aikaa entisestään. Wrike tarjoaa paljon valmiita integraatioita eri ohjelmistoihin, mutta integrointi onnistuu myös muihin työkaluihin. Kun prosessit yksinkertaistuvat ja kaikki tehty työ on helposti löydettävissä, odotukset voi ylittää joka päivä.

Tulokset puhuvat puolestaan

Markkinointijohtamisen onnistuminen mitataan tuloksilla. Ilman markkinoinnin tarkkaa suunnittelua ja toteutusta loistavakin idea jää tuntemattomaksi ja tulokset kauas toivotusta. Wrike on nimenomaan tulosten perusteella paras vaihtoehto markkinoinnin suunnitteluun ja resursointiin.

Me Smartiumilla tarjoamme Wriken kokonaisvaltaiseksi ratkaisuksi kaikkiin yrityksesi markkinointijohtamisen ja projektinhallinnan tarpeisiin. Saat meiltä myös kattavan käyttöönottopalvelun ja tuen. Toteutamme myös integraatiot käyttämiinne markkinoinnin työkaluihin ja muihin tärkeisiin ohjelmistoihin. Lisätietoa Wrikesta saat täältä ja yhteystietomme löydät täältä.