Integroinnit

kuvituskuva integraatioista: tieto kulkee yhdestä ohjelmistosta toiseen

Järjestelmäintegraatiot

Järjestelmäintegraation avulla kaikki tarvitsemasi järjestelmät keskustelevat keskenään ja tieto siirtyy palvelusta toiseen välittömästi.

Nykyään yritykset käyttävät useita erikoistuneita ja irrallisia järjestelmiä. Valinta on perustunut siihen, että tietty järjestelmä sopii hyvin tiettyyn työvaiheeseen tai tehtävään. Tämä johtaa siihen, että tieto on hajallaan eri paikoissa, eikä se siirry automaattisesti järjestelmien välillä. Irrallisten järjestelmien haittapuolena on se, että tietoja joutuu usein siirtämään tai kopioimaan paikasta toiseen. 

Toiminnan tehostaminen toisiaan ymmärtävien järjestelmien avulla

Järjestelmäintegraation avulla kaikki tarvitsemasi järjestelmät keskustelevat keskenään ja tieto siirtyy palvelusta toiseen välittömästi. Aikaa ei tarvitse tuhlata rutiineihin, sillä tieto siirtyy automaattisesti eteenpäin oikeaan paikkaan. Tarve järjestelmäintegraatiolle syntyy silloin, kun tietoa on tallennettu useisiin eri järjestelmiin eri tarkoituksia varten. Integraation avulla voit syöttää tiedon järjestelmään vain kerran, loppu hoituu automaattisesti.

Hyvin toteutettu järjestelmäintegraatio on muutakin kuin vain tiedon siirtymistä paikasta toiseen. Pirstaloituneen tiedon liikkuminen kaikkien käytössä olevien järjestelmien välillä tehostaa koko liiketoimintaa ja helpottaa työntekijöiden tehtäviä. Aikaa ei kulu tiedon tai tiedoston etsimiseen tai siirtämiseen paikasta toiseen.

 

Räätälöity ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Smartium on toteuttanut ratkaisuja, joissa tiedonsiirto järjestelmästä toiseen automatisoidaan, niin että manuaalinen työ ja virheet vähenevät. Olemme toteuttaneet lukuisille tyytyväisille asiakkaillemme järjestelmien integraatioita eri mittakaavoissa. On samaa tietoa käsitteleviä järjestelmiä sitten kaksi tai useampi, integraatio auttaa keskittämään tiedonkulun ja virheet vähenevät.

Kaikki järjestelmäintegraatiot ja järjestelmien kehityshankkeet sekä toteutustavat suunnitellaan aina räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Yksinkertaisimmillaan palvelumme avulla voidaan integroida vain muutama järjestelmä keskenään. Monimutkaisimmillaan järjestelmäintegraatiossa luodaan laajoja linkkejä useiden eri järjestelmien välillä ja koordinoidaan joukko työkaluja siten, että tieto siirtyy saumattomasti järjestelmien välillä.

Smartium toimii yhteistyökumppanina integraation suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Hoidamme kaikki järjestelmäkohtaiset ylläpito-, varmistus- ja synkronointiprosessit, jotta integraatio toimii juuri niin kuin pitää.

 
videoikoni aineistonhallinnassa

Toiminnan tehostaminen – Kerran syötetty tieto siirtyy integraation avulla myös muihin järjestelmiin, mikä tehostaa toimintaa ja vähentää virheen mahdollisuutta tiedonsiirron aikana.

Manuaalisen työn ja virheiden vähentäminen – Kun tiedot ja tiedostot siirtyvät järjestelmästä toiseen automaattisesti, jää enemmän aikaa luovaan työhön. 

kuva-ikoni aineistonhallinnassa
dokumentti-ikoni aineistonhallinnassa

Järjestelmäarkkitehtuurin yksinkertaistuminen – Jäykkien monoliittisten järjestelmien aika on ohi. Joustavilla integroitavilla palveluilla yrityksesi säästää sekä kustannuksia että aikaa. 

Miksi valita aineistonhallinta­järjestelmämme?

1.

Ylivoimainen tuote

2.

Integroitavuus ja avoimet rajapinnat. Tiimimme huolehtii ratkaisun toimivuudesta myös jatkossa.

3.

Ratkaisu on kiinteä osa liiketoimintaa – räätälöimme palvelun osaksi prosessia.

4.

Kattava käyttöönotto ja tuki.

5.

Asiakastarinat ja referenssit – tutustu asiakasratkaisuihimme

Lisää aiheesta voit lukea blogiartikkelista Sisällön orkestrointi ratkaisee sisältöspagetin

 

Asiakastarinat

Esimerkkejä integroinnin asiakasratkaisuista

Sanoma Learningin aineistonhallinta hoituu vaivattomasti WoodWing Assetsilla, vaikka hallussa on lähes 7 miljoonaa tiedostoa....
S-ryhmän DAM-palvelussa on yli tuhat käyttäjää ja yli 2,5 miljoonaa kuvaa, videota ja tiedostoa....
Kiiilto hallitsee tuotekuvia ja markkinointiaineistoa Woodwing Assets -DAM-järjestelmällä. Tuotetiedot kulkevat DAMiin automaattisesti integraatioiden ansiosta....

Kysy lisää integroinnista

 

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
Lisätietoja löydät Smartium Oy:n tietosuojaselosteesta »

Aiheeseen liittyvät artikkelit