Projektinhallinta

kuvituskuva projektinhallinnasta eli mm. ajan, budjetin, projektin jäsenten ja tulosten hallinnasta

Projektit käyntiin Wrike-projektinhallintatyökalun avulla

Projektinhallinta takaa, että projekti pysyy suunnitelmassa, etenee oikeassa aikataulussa ja toteutuu ennalta sovitun budjetin mukaisesti. Projektinhallintatyökalulla helpotat kokonaisuuden seuraamista aina suunnittelusta viimeistelyihin saakka.

Wrike on projektinhallintaohjelmisto ja kätevä työkalu, jonka avulla mukautat hallintapaneelin, työnkulut ja muun tarvittavan juuri sellaiseksi kuin tarvitset.

Tiedostojen ja työtehtävien jakaminen on helppoa visuaalisen tehtävänhallinnan avulla ja automaattisen hyväksymisjärjestelmän avulla. Wrike-projektinhallintatyökalu auttaa seuraamaan projektin etenemistä visuaalisesti, ja voit nostaa tärkeät tehtävät kaikkien nähtäville. Koko tiimi pysyy ajan tasalla projektin edistymisestä helppokäyttöisen raportointitoiminnon avulla.

Pysy ajan tasalla, valitse Wrike

Wrikessa näet työtehtävien etenemisen reaaliajassa. Voit seurata projektin eri osien etenemistä visuaalisesti, joten huomaat heti, jos jokin tehtävä jää tekemättä. Wrike myös lisää läpinäkyvyyttä: kaikki projektin osallistujat näkevät työn edistymisen ja myös viestintä onnistuu samalla alustalla. Näin siiloja ei pääse syntymään, eikä tiedonkulku keskeydy. 

Wrikessa voit luoda projektillesi tavoitteet, välitavoitteet ja tehtävät. Kaikkien osa-alueiden resursseja voi hallita ja seurata – niin työajan kuin rahankin suhteen.

 

Kenelle Wrike on suunnattu?

Wrike sopii monipuolisuutensa ansiosta kaikenkokoisiin projekteihin. Kun tarpeet muuttuvat tai organisaatio kasvaa, voit ottaa lisää Wriken toimintoja käyttöön.

Smartium tarjoaa automatisoitua projektinhallintaa suurille ja pienille yrityksille. Jokaisella projektilla on erilaiset tarpeet, ja projektinhallintajärjestelmän voi räätälöidä vastaamaan juuri senhetkisiä tarpeita.

Smartium on kumppanisi projektinhallinnassa

Smartiumin palveluihin kuuluu Wrike-projektinhallintatyökalun käyttöönotto alkukartoituksesta valmiin tuotteen ylläpitoon saakka. Teemme kansainvälisesti yhteistyötä alan johtavien asiantuntijoiden ja organisaatioiden kanssa, joten käytössämme on aina uusin tieto projektinhallintaohjelmiston kehittymisestä ja uusista ominaisuuksista.

 
videoikoni aineistonhallinnassa

Kaikki mitä tarvitset – Wrike -projektinhallintatyökalu mukautuu juuri sinun tarpeisiisi. Sen avulla pidät huolta, että tiimillä on aina tarvittavat työkalut jokaiseen työvaiheeseen. Projektin etenemistä voi seurata helposti visuaalisten näkymien avulla.

Yhteistyö toiminnan keskiössä – Wriken avulla delegoit tehtäviä ja jaat tiedostoja nopeasti koko tiimille. Pysyt ajan tasalla projektin etenemisestä ja selätät ongelmat jo ennen niiden syntymistä.

kuva-ikoni aineistonhallinnassa
dokumentti-ikoni aineistonhallinnassa

Muokkaa ja mukauta – Kaikki projektit ovat erilaisia, mutta Wrike -projektinhallintajärjestelmän avulla käytössäsi on kaikki tarvittavat työkalut projektin onnistumiseen.

Miksi valita aineistonhallinta­järjestelmämme?

1.

Ylivoimainen tuote, lisätietoja: Wrike Project Management Software

2.

Integroitavuus ja avoimet rajapinnat. Tiimimme huolehtii ratkaisun toimivuudesta myös jatkossa.

3.

Ratkaisu on kiinteä osa liiketoimintaa – räätälöimme palvelun osaksi prosessia.

4.

Kattava käyttöönotto ja tuki.

5.

Asiakastarinat ja referenssit – tutustu asiakasratkaisuihimme

Kysy lisää/ pyydä tarjous Wrike projektinhallintajärjestelmästä

 

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
Lisätietoja löydät Smartium Oy:n tietosuojaselosteesta »

Aiheeseen liittyvät artikkelit